Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109637660 (εσωτερικό 110) ή και στο fundraising5@makeawish.gr
Δίνουμε ΜΑΖΙ δύναμη στα παιδιά που παλεύουν για τη ζωή τους. Δίνουμε ΜΑΖΙ ελπίδα για να γίνουν καλά!
Επιθυμώ να δωρίσω στον Οργανισμό:
Επιθυμώ να γίνω μέλος του Οργανισμού: 100 €
Εφάπαξ καταβολή για ένα έτος
Δεν υπάρχει δυνατότητα τακτικής δωρεάς
Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ) 2018/389 που αφορά τα Ρυθμιστικά Τεχνικά Πρότυπα της EBA ο οποίος εκδόθηκε στο πλαίσιο της Οδηγίας (ΕΕ) 2015/2366 για τις Υπηρεσίες Πληρωμών (PSD 2) θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ισχυρή ταυτοποίηση των συναλλασσόμενων βάσει ασφαλούς διαδικασίας. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία σας και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Ο Οργανισμός διατηρεί μόνον το ονοματεπώνυμο και το email σας.
Τρόπος καταβολής
Κατάθεση στην Τράπεζα (Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Attica Bank)
PayPal (Δεν μπορείτε να κάνετε Τακτική δωρεά)
Με πιστωτική κάρτα
IRIS Online
Τακτική δωρεά
Η τακτική δωρεά ξεκινάει από την «Ημερομηνία τακτικής δωρεάς» που έχετε δηλώσει και επανάληψη στην δηλωθείσα ημερομηνία (μια φόρα το μήνα ή μια φορά το χρόνο).
Προσωπικά στοιχεία - Λατινικοί χαρακτήρες
Στοιχεία χρέωσης - Λατινικοί χαρακτήρες
Επιβεβαίωση Στοιχείων Χρέωσης - Λατινικοί χαρακτήρες Ιδια με τα στοιχεία χρέωσης
Ο Οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας) δηλώνει ότι τα παρόντα στοιχεία είναι εμπιστευτικά και δεν θα χρησιμοποιηθούν από τρίτους για οποιοδήποτε σκοπό. Είναι απαραίτητα για την αποστολή της απόδειξης δωρεάς σας και το ευχαριστήριο. Με τη λήψη και καταχώριση της δωρεάς, παρέχεται συναίνεση για την καταχώριση των στοιχείων επικοινωνίας στη βάση δεδομένων που τηρεί το Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για σκοπούς γενικότερης ενημέρωσής για τις δράσεις του Οργανισμού. Η συναίνεση αυτή καλύπτει κάθε νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων αυτών κατά τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.
CAPTCHA Image Reload Image
Copyright © 2018-22 | Make-A-Wish® Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδας - Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία | Web Design & Web Development by ELED - Interactive Marketing Agency